Adverteren werkt!

bruisende zaken

Verdient jouw gezicht ook het beste?

Verdient jouw gezicht ook het beste?

01-12-2021

Die fronsrimpel, rimpels op je voorhoofd, kraaienpootjes… je lijkt er ouder of zorgelijker door dan je je voelt. Meestal is spierspanning de boosdoener van deze rimpels. Als je rimpels veroorzaakt zijn door spierspanning is botox de perfecte oplossing.

Wat is botox?

Botox is een medicijn dat gebruikt wordt om tijdelijk spierspanning te verminderen. De meest gebruikte merken zijn Azzalure, Botox en Bocouture. Dokter André gebruikt voornamelijk Azzalure (= Dysport).

Botox is een oplossing bij:

Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, migraine- en hoofdpijnklachten, lijntjes op de neus, knarsetanden en overmatig transpireren.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek je wensen en welke behandeling je zou kunnen helpen. Een intake- gesprek is gratis en vrijblijvend, zodat je weet waar je aan toe bent. Vervolgens wordt een nauwkeurig behandelplan opgesteld door dokter André.

Na de behandeling

Er kan wat roodheid en lichte zwelling aanwezig zijn, maar dat verdwijnt vrijwel meteen. Heel soms ontstaat er een heel klein blauw plekje. In de dagen na de behandeling begint het effect op te treden met (bij de meeste mensen) het maximale effect na drie tot vijf dagen. Soms pas na twee weken.

Hoe lang geniet je van het resultaat?

Dit kan per persoon verschillen en is afhankelijk van leefstijl, huidkwaliteit en leeftijd. En natuurlijk van de kundigheid van de arts. Bij de meeste mensen is vooral na de eerste behandeling het effect na drie maanden weg en is een vervolgbehandeling wenselijk. Na meerdere behandelingen wordt de werkingsduur langer, zodat een vervolgbehandeling na vier, vijf of zelfs zes maanden gedaan kan worden. Stop je helemaal met de behandeling, dan komt de spierspanning weer op zijn oude niveau terug.

Geef je huid een boost

De laatste jaren hebben de behandelingen met Profhilo veel aan populariteit gewonnen bij de behandelingen van gezicht, hals, handen, decolleté en meer. Maar wist je dat de makers van Profhilo ook de makers zijn van de Viscoderm hydrobooster? De naam zegt het eigenlijk al de hydrobooster geeft de huid een Boost waarbij het ingebrachte hyaluronzuur zorgt voor een betere vochtregulatie in de huid.

Deze behandeling is zeer geschikt voor de fijne rimpeltjes rond de mond, maar ook voor andere plekken in het gezicht.

Dokter André heeft nu bijna 10 jaar zijn kliniek in Almere en helpt jou graag door middel van injectables met botox of hyaluronzuur. Omdat André geen andere behandelingen doet en al zijn tijd besteedt aan deze behandelingen heeft hij daar een enorme ervaring en specialiteit in opgebouwd.

Voor de trouwe lezers nog een kleine herinnering. Sinds februari 2021 zijn de behandelprijzen bij Dokter André enorm verlaagd. Bijvoorbeeld van € 370,- naar € 290,- en van € 130,- naar € 90,-.

Per 1 januari 2022 gaat de prijs weer iets omhoog van € 290,- naar € 300,- en van € 90,- naar € 100,-, maar dat is nog altijd stukken minder dan een jaar geleden. Kijk op de website voor welke behandelingen deze prijzen gelden.

Dokter André Beautyworld te Almere (tegenover van der Valk en Autorama) Behandelingen op: • maandag • dinsdag • donderdag • vrijdag • zaterdag

Mijn liefde voor het vak van cosmetisch arts ontstond toen ik als co-assistent in een academisch ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie werkte. Het viel me op dat mensen zó enorm blij worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan kan bijdragen.

Afspraken via www.dokterandre.nl of telefonisch 035 8200426

Veluwezoom 5, Almere | 035 8200426 | www.dokterandre.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).