Adverteren werkt!

bruisende zaken

Yes! Top Rated 2021 in the pocket!

Yes! Top Rated 2021 in the pocket!

01-12-2021

Ik kan het wel van de daken schreeuwen: M-Tropical is door Treatwell uitgeroepen tot Top Rated 2021. Dat was ook al het geval in 2020, dus het feit dat het nu weer is gelukt, maakt me extra trots. Zeker omdat de nominatie gebaseerd is op reviews van klanten.

Om de stempel Top Rated 2021 te krijgen, moet je afgelopen jaar minimaal 30 beoordelingen hebben ontvangen. Bij al die beoordelingen moet het bovendien ook nog eens voor 90% gaan om vijfsterren recensies. Dat is nogal wat dus het betekent veel voor me dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om te laten weten hoe tevreden ze zijn. Super bedankt daarvoor! Geen zorgen, ik ga echt niet op mijn lauweren rusten. Ik ga er vol enthousiasme tegenaan om te zorgen dat M-Tropical zich ook in 2022 onder de vijfsterrensalons mag scharen.

Inloopdagen

Terug naar de orde van de dag. Op zondag 12 december 2021 en zondag 9 januari 2022 organiseert M-Tropical een inloopdag waarbij je kunt kennismaken met de Cryolipolyse en MicroSkinpolish behandeling. Let op, tijd toevoegen door Maria! De Body Wizard Duo Cryolipolyse is een revolutionair apparaat waarmee je snel en veilig vet kunt verwijderen op specifieke plekken, waaronder de buik, de ‘love handles’, de bovenbenen en de billen (dankzij een combinatie van koude én warmtetherapie), zonder dat er naalden of een operatie aan te pas komt.

Met het MicroSkinPolish apparaat kan ik een complete 3-in-1 behandeling geven. Ideaal voor de behandeling van o.a. rimpels, grove poriën, acne littekens of een verslapte huid.

Kom vooral even binnenlopen want alleen tijdens de inloopdagen kun je profiteren van hoge kortingen dus mis het niet!

Profiteer van korting tijdens inloopdagen

M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl | www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).