Adverteren werkt!

COLUMN

Professioneel maar laagdrempelig

Professioneel maar laagdrempelig

01-12-2021

Welke overweging u ook heeft, het kan heel verhelderend en opluchtend werken om eens naar een psychosociaal therapeut te gaan en u af te vragen:

Waar sta ik nu eigenlijk en wat werkt er belemmerend? Wat doet deze levensfase nu echt met mij? Hoe werkt deze gebeurtenis door in mijn leven? Wat is dat toch met die steeds terugkerende emotie? En hoe vindt u dan zo’n begeleider? Een cliënt van mij: “Ik koos Florien aan de hand van haar website, deze sprak me erg aan. Dat bleek terecht want het klikte.” Zij zegt verder: “Ik heb het idee bij Florien dat ze haar werk heel graag doet. Dat ze oprecht graag wil helpen. Dit doet ze door gedrag/situaties/patronen te verklaren, te verduidelijken, door handvatten te bieden om het anders aan te pakken en ook af en toe ontspanningsoefeningen te doen. Dat werkt heel fijn. De afspraken voelen voor mij ook een beetje als een stok achter de deur, zo van: ‘Ik kan hiermee aan de slag. Er zijn “oplossingen”; je kunt aan jezelf werken en veel dingen zijn te verklaren.’ Ik ben Florien erg dankbaar en kan haar van harte aanbevelen!” Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.begeleiding.nu of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Praktijk voor Psychosociale Therapie Florien Linck Lindelaan 59, Bussum | 06-33241168 | www.begeleiding.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).