Adverteren werkt!

column

Vind de weg naar geluk met jouw persoonlijke geboortehoroscoop

Vind de weg naar geluk met jouw persoonlijke geboortehoroscoop

01-12-2021

Door het analyseren van jouw persoonlijke geboortehoroscoop krijg ik inzicht in jouw ontwikkeling door vorige levens heen en in het unieke evolutieproces van jouw ziel. Een zoektocht die niet altijd even gemakkelijk verloopt. Helemaal niet als je de neiging hebt om steeds maar weer terug te vallen in oude patronen. Hierdoor kom je niet vooruit, maar blijf je juist stilstaan. Spiritueel coach Geraldine Pontenagel kan je helpen die patronen te doorbreken en zo jouw geluk te vinden.

Door het analyseren van jouw persoonlijke geboortehoroscoop krijg ik inzicht in jouw ontwikkeling door vorige levens heen en in het unieke evolutieproces van jouw ziel. Ik omschrijf dit ook wel als de route beschrijving van jouw leven. Hierdoor kan ik ook zien waar, wanneer en hoe jij van jouw route bent afgeweken en samen met jou werken aan het bewandelen van jouw eigen, unieke pad. Hierbij is het maken van een vrije keuze van groot belang. Je hoeft niet altijd terug te vallen op het vertrouwde en zogenaamde ‘Pavlovkeuzes’ te maken. Dat is immers het mooie van mens zijn, wij hebben de mogelijkheid om onze eigen keuzes te maken, vanuit onze eigen verantwoordelijkheid, en zo ons eigen leven vorm te geven. Iets wat in de huidige tijd ontzettend belangrijk is. Overigens helpt het leven zelf je daarbij ook zo nu en dan een handje door je op gezette tijden bijsturingen aan te reiken die samenhangen met de energieën van de planeten die op dat moment boven ons hangen en die onze persoonlijke navigatie actueel houden.

Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.deoopeningtot.nl of informeer meteen naar de mogelijkheden.

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416 | www.deoopeningtot.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).