bruisende zaken

Wie ben jij?

Wie ben jij?

01-01-2022

Als je los bent van oordeel Als je los bent van moeten Als je los bent van druk Als je los bent van stress Als je los bent van angst Als je los bent van kaders Als je niet hoeft te voldoen aan het beeld wat jij jezelf en andere jou hebben opgelegd Wie blijft er dan over? Hoe zou je je voelen? Wat zou je anders doen, dan wat je doet vandaag? Welke delen van je lijf zouden anders voelen, als je compleet jezelf mag zijn? Welke delen van je lichaam of geest vragen, smeken of schreeuwen om vrijheid?

Ik kan je helpen

Net weer dat beetje meer ontspannen te voelen Net weer dat beetje meer vrij te zijn Net weer dat beetje meer vertrouwen te hebben Net weer dat beetje meer jezelf

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

Kijk op zenshian.nl voor meer informatie, prijzen en openingstijden. Mail of bel voor een afspraak.

Havenstraat 62-1, Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).