bruisende zaken

Dé kliniek op het gebied van huid en haar

Dé kliniek op het gebied van huid en haar

01-01-2022

Het was dermatoloog Dr. E. Navadeh die in 2009 samen met een collega Nationaal Huidcentrum oprichtte. Oorspronkelijk richtte Nationaal Huidcentrum zich op dermatologie en huidtherapie. In de loop der tijd is de reguliere dermatologiepoot echter losgelaten en is de focus komen te liggen op cosmetische dermatologie. Tegenwoordig biedt de kliniek een enorme diversiteit aan behandelingen op het gebied van huid en haar.

Wil je meer informatie? Plan dan een afspraak in voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek via www.nationaalhuidcentrum.nl of bel met 088-4251000.

De kliniek was eerst gevestigd in Bussum maar is twee jaar geleden verhuisd naar Naarden. Het mooie, moderne pand beschikt o.a. over zeven behandelruimtes en twee operatiekamers. “Voor iedere cosmetische huidbehandeling hebben we hier wel een laser staan of een oplossing op maat”, vertelt Jeska van Amerongen, clinic manager beleid en kwaliteit bij Nationaal Huidcentrum. “We hebben heel veel kennis in huis. Ons team bestaat uit twaalf gerenommeerde cosmetisch artsen, dermatologen en huidtherapeuten met allemaal hun eigen specialisme. Het is een groot voordeel dat we al deze behandelingen onder één dak kunnen aanbieden. De lijntjes zijn kort, als het bijvoorbeeld gaat om huidverbetering kan een huidtherapeut samen met de cosmetisch arts een persoonlijk plan opstellen.”

Een breed pallet van behandelingen

Het is ondoenlijk om een compleet beeld te schetsen van wat er allemaal mogelijk is. Het aanbod loopt uiteen van ooglidcorrectie, fillers en botox tot haartransplantatie, laserontharing en huidverbeterende behandelingen. “We doen ook de nodige cosmetische dermatologie, denk aan het weghalen van goedaardige moedervlekken die je niet mooi vindt en het corrigeren van littekens. Liposuctie is één van de behandelingen die wij het meeste uitvoeren, overigens met grote klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van lipoedeem, een pijnlijke en chronische aandoening waarbij vetweefsel ongelijkmatig over het lichaam is verdeeld. Dankzij de techniek die we gebruiken kunnen we daar veel in betekenen en hebben we veel tevreden cliënten.

Het taboe is aan het verdwijnen

“We doen ons best om ons te onderscheiden van andere klinieken door te kiezen voor kwaliteit. Daarmee willen we vooral bewuste klanten aanspreken. Bij alles wat wij doen, hebben wij oog voor de natuurlijke verhoudingen van lichaam en gezicht.” Jeska merkt dat het taboe op cosmetische ingrepen langzaam steeds minder wordt. Er wordt openlijker gesproken over het ondergaan van cosmetische ingrepen. “Verder is er de invloed van technische ontwikkelingen die het ondergaan van een ingreep toegankelijker maakt. Vroeger was het verwijderen van tatoeages bijvoorbeeld een moeilijk en langdurig proces, dankzij de huidige laserapparatuur gaat dat nu aanzienlijk sneller en makkelijker. Er kan bovendien steeds meer onder plaatselijke verdoving. We zien dan ook dat veel mensen de coronaperiode
- waarin ze toch veelal thuis zijn
- hebben aangegrepen om een cosmetische behandeling te ondergaan.”

Persoonlijke aanpak

“De kracht van Nationaal Huidcentrum is dat we de kwaliteit bieden van een grote, luxe kliniek, maar dan op een persoonlijke manier. Wij behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Ik hoor vaak terug dat klanten de prettige sfeer bij ons waarderen. Voordat je ergens een beslissing over neemt, nemen we de tijd om je tijdens een vrijblijvende intake alles te vertellen over een specifieke behandeling. Je kunt je vragen stellen en aan de hand van je medische geschiedenis beoordelen we of deze behandeling daadwerkelijk een optie voor je is en wat eventueel het alternatief is. Zo weet je precies waar je aan toe bent!”

Persoonlijk en betrokken

Naarderpoort 2A, Naarden 088-4251000 info@nationaalhuidcentrum.nl www.nationaalhuidcentrum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).