BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

De uitvaartceremonie kan  mooier en veel persoonlijker  dan je denkt

De uitvaartceremonie kan mooier en veel persoonlijker dan je denkt

01-01-2022

Stel je voor, je vader, oma of lief is overleden. Je regelt mij als uitvaartverzorger om je te ondersteunen. We bespreken samen wat moet gebeuren en ik regel het. Als we spreken over de uitvaartdienst, zie jij vooral een bedroefde grijze plechtigheid voor je. Terwijl je het liefst een bijzondere en persoonlijke uitvaartceremonie wilt.

Maar je hebt weinig handvatten om van de ceremonie iets heel moois te maken. En weinig inspiratie om hier invulling aan te geven.

Op dat moment beveel ik je Kimm Giebels van Ceremonies met Kimm aan. Zij helpt mensen bij het maken van een onvergetelijke uitvaartceremonie. Een ode aan het leven in een sfeer die goed voelt. Helemaal passend bij jou en de jouwen. Je zult versteld staan wat je kunt creëren als je met Kimm aandacht besteed aan het afscheid.

Zij maakt een afspraak met jou en belangrijke familie en vrienden om het afscheid vorm te geven. Door je verdriet heen vind je de weg naar je mooie herinneringen.

Met haar ervaring, praktische tips en creativiteit helpt ze voelbaar maken van wie afscheid wordt genomen. Ze helpt je schrijven en spreken. Jullie kiezen muziek, teksten en persoonlijke rituelen.

Ze schrijft prachtige in memoriams.

Én ze coördineert alles rondom de ceremonie. Zodat die mooi en heel persoonlijk wordt. Of zoals een dankbare dochter ooit zei: “Een dag die ik in mijn hart bewaar, met een gouden randje.” Samen staan wij voor je klaar en ondersteunen je waar nodig.

Zodat jij afscheid kunt nemen.

Valance Vos

Valance Vos | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl “Een dag die ik in mijn hart bewaar, met een goude randje”

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP