BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Master yourself

Master yourself

01-01-2022

Een jaar waarin hopelijk weer wat meer te plannen valt. Want wie verder wil met een carrière, wil natuurlijk ergens op kunnen bouwen. Toch, om dat optimaal te doen, is er maar één goede oplossing: vertrouwen in en op jezelf!

Welkom in 2022!

Jezelf echt goed kennen helpt de juiste stappen in het leven te zetten; om een passende werkplek te vinden, maar vooral om gelukkig te zijn met wat je doet of gaat doen.

En ben jij iemand die op een krachtige en directe manier zelfinzicht zou willen krijgen, dan is EGOLAB.me jouw oplossing! Je krijgt namelijk direct inzicht in je sterke kanten, de onderdelen waarop je minder goed functioneert en waarom, welke eventuele knelpunten je dwars zitten en waar je op welke wijze meer focus op kunt leggen.

Bij EGOLAB.me leg je in één dagdeel de basis voor je verdere loopbaan. Het is een nieuw en uniek concept en de informatie komt overeen met de resultaten uit een assessment. Je krijgt een compleet beeld van jezelf waarmee je gerichte vervolgstappen kunt zetten.

Geïnteresseerd? Bel voor een gratis informatief gesprek over deze unieke methode.

Ik ben Marja Theunissen en ‘bemens’ Egolab.me.

Bij mijn coachwerk-zaamheden combineer ik opleiding en -ervaring met mijn hoogsensitieve skills. Sinds 2014 ondersteun ik mensen op een unieke manier om mooie vervolgstappen te zetten.

Bij EGOLAB.me draait alles om jou!

Antiguastraat 27 1339 KW Almere M. 06 2291 3055

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP