Adverteren werkt!

bruisende zaken

Jouw diëtiste in Wijk bij Duurstede!

Jouw diëtiste in Wijk bij Duurstede!

01-01-2022

Of je nu komt voor tips over voeding of dat je het hoog tijd vindt om iets aan je gewicht te doen... Iedereen ontvangt een warm welkom bij diëtistenpraktijk Stay2Balance.

Maak nu een afspraak! 06-18168602

Aanbod

edereen die meer wil weten over voeding is bij mij aan het juiste adres. Dit kunnen voedingstips, begeleiding bij afvallen, Stay2Balance, voedselallergieën of andere medisch gerelateerde voedingsklachten zijn.

Een gezond voedingspatroon geeft je meer energie. Afvallen doe je niet alleen, samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Op mijn website is een overzicht te vinden van mijn specialisaties en wat ik je precies kan bieden.

Doel

Ik vind het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Als je een doel voor ogen hebt dan kun je dit behalen, je moet van tevoren de juiste weg uitstippelen. Als diëtist help ik je om de goede weg te bewandelen en zo samen jouw mooie doel te behalen! ”Gouverner c’est prévoir: Regeren is vooruitzien”

Onderscheidend

Ik hou niet van het woord ‘dieet’, maar ga voor een gezond voedingspatroon waarbij lichaam en geest in balans zijn! Voeding bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Een persoonlijke benadering staat bij mij op nummer één.

Acties: Diëtistenpraktijk Stay2Balance heeft regelmatig leuke acties op het gebied van voeding. Klanten die de Facebookpagina volgen zullen op de hoogte worden gehouden van al deze acties. Meld je dus snel aan!

Diëtistenpraktijk Stay2Balance 06-18168602 | Frankenweg 67, Wijk bij Duurstede info@stay2balance.nl | www.stay2balance.nl | Facebook: Diëtistenpraktijk Stay2Balance

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).