BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Wil jij ‘wakker’ worden en weten wie je bent?

Wil jij ‘wakker’ worden en weten wie je bent?

01-01-2022

Blijven hangen in oude patronen doet vrijwel iedereen. Op zich niet zo vreemd, want oud maakt vertrouwd en dus veilig en het kan doodeng zijn om iets nieuws te ondernemen. Terwijl dit toch vaak de enige manier is om echt stappen te kunnen zetten in jouw leven. Waar jij ook naar op zoek bent: geluk, gezondheid, liefde, zingeving of iets anders.

Rond mijn veertigste kwam ik na een lange zoektocht in aanraking met astrologie, wat mij weer op de juiste weg hielp door mij mijn routekaart aan te reiken. Gelukkig leven we momenteel in een periode waarin de mensheid steeds bewuster wordt. Dit maakt dat steeds meer mensen in hun zoektocht naar zingeving ook verder durven te kijken dan hetgeen ze gewend zijn. Het aantal mensen dat openstaat voor astrologie wordt steeds groter, wat ik natuurlijk van harte toejuich. Mijn ‘werk’ zal ik persoonlijk dan ook nooit omschrijven als werk. Want dit is mijn missie: mensen begeleiden in hun zoektocht naar geluk en zingeving. Ik maak de mensen die bij mij aankloppen voor hulp ‘wakker’ en laat ze zien wie ze nu echt zijn en wat ze nu echt willen. Ik help ze met het vinden van de antwoorden op de waaromvragen in hun leven om uiteindelijk dichter bij zichzelf te komen en net als ik te kunnen zeggen: bestemming bereikt! Een proces dat je letterlijk voelt gebeuren. En dat kan sneller gaan dan je in eerste instantie misschien denkt…

Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.deoopeningtot.nl of informeer meteen naar de mogelijkheden.

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416 | www.deoopeningtot.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP