column

En doorrrrrr?!

En doorrrrrr?!

01-03-2022

Natuurlijk weet je dat het handig is veel kennis te hebben en een opleiding of workshop je verder kan helpen. Maar wat als je loopt met het gevoel dat ‘het niet lekker zit’ in je werk of privé?

De meeste mensen onderdrukken vage gevoelens van onvrede met een ‘komt wel weer een andere tijd’. Toch is het een cadeau aan jezelf om er wel naar te luisteren. Of nog beter: er met een ander over te praten. Het geeft je zelfkennis een boost en je kunt er zomaar een gelukkiger mens door worden.

Bij egolab.me kom je, dankzij een unieke methode, in één dagdeel alles over jezelf te weten. Welke krachten heb je, wat onderdruk je en hoe reageer je op situaties. Maar je krijgt ook inzicht in hoe je jezelf versterkt of lichter in het leven kunt staan.

Een andere methode voor zelfinzicht is de ‘Energy Flow’-methode van Annemieke Kloover (www.innerlicious.com). Met deze methode helpt ze gevoelige mensen te begrijpen wat er gebeurt wanneer alle indrukken uit een omgeving bij hen binnenkomen. Ze leert hen om deze energieën te lezen en te interpreteren. Om zo dichter bij de eigen energie te kunnen blijven.

Gun jezelf dat coachtraject en leef je mooiste leven.

Ik ben Marja Theunissen en ‘beman’ egolab.me. Bij mijn coachwerkzaamheden put ik mijn opleiding en -ervaring, maar vooral uit mijn hoogsensitieve skills. Sinds 2014 ondersteun ik mensen op een unieke manier om mooie vervolgstappen te zetten.

Antiguastraat 27 | 1339KW Almere | M. 06 2291 3055

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen