column

Wij gaan uitbreiden !

Wij gaan uitbreiden !

01-03-2022

Vos Uitvaart verzorgt al vele jaren uitvaarten in ’t Gooi als bedrijf met Blaricumse roots. Wij merken dat in ’t Gooi er een groeiende behoefte is naar rouwsuites waar uw dierbare opgebaard kan worden tot de dag van de uitvaart. Een gastvrije, servicegerichte plek waar u in alle rust afscheid kunt nemen op een moment dat voor u past.

Daarnaast zijn wij het kantoor aan huis, in ’t oude dorp van Blaricum, ontgroeid en we hebben besloten om onze dienstverlening uit te breiden en een nieuwe locatie te zoeken.

Vos Uitvaart krijgt een zusje

Hier is de mogelijk-heid om, in Blaricum, de opbaring van de overledene te verzor-gen. Wij hebben twee rouwsuites waar u, naar eigen behoefte, tijd kunt doorbrengen met uw overleden dier-bare. Bij de rouwsuites krijgt u uiteraard dezelfde service, rust en oog voor detail zoals u gewend bent van Vos Uitvaart. U kunt kiezen voor een 24-uurs suite waarbij u een eigen sleutel krijgt.

Naast aandacht voor uw overleden dierbare, hebben wij een gastvrij welkom voor nabestaanden en bieden wij verschillende horeca-services. Wij blijven gevestigd in Blaricum, echter verhuizen we nu naar de Blaricum-mermeent.

Vos Rouwsuites is onafhan-kelijk, dus wanneer de uit-vaart wordt verzorgd door een collega uitvaartonderne-mer, dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze dienstverlening en services voor de opbaring.

In de loop van het eerste kwartaal zullen wij onze deuren openen. We beginnen met een aantal open dagen zodat u een kijkje kunt nemen en kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Houd onze instagrampagina in de gaten voor de updates @vosrouwsuites. Alsook de lokale media.

Valance Vos

06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula