column

Zoek jij naar meer innerlijke rust in deze tijd?

Zoek jij naar meer innerlijke rust in deze tijd?

01-06-2022

Heb je het gevoel de grip kwijt te raken nu de onzekerheid in de buitenwereld toeneemt? De voortdurende stroom van informatie is verwarrend waardoor het steeds lastiger wordt je eigen koers vast te houden en je eigen stem te laten horen. Maar wat is eigenlijk jouw eigen weg en waar hoor je je eigen stem?

Ik werk al 20 jaar met Astrologie als ‘instrument’ om je dichter bij jezelf te brengen en ik weet uit deze lange ervaring dat deze zelfkennis inzicht, zekerheid en rust geeft.

Dit inzicht geef ik je door aan de hand van je geboortehoroscoop uit te leggen welke gedachten en gevoelens je in de greep van onrust houden en hoe je hierin kunt bijsturen.

Dit werkt als een routebeschrijving door het leven, laat zien waar je van je koers afgeweken bent en welke keuzes je kunt maken om op je eigen spoor terug te komen. Jouw eigen route te volgen, jouw eigen stem en standpunten te kunnen uiten.

Deze Nieuwe Tijd vraagt niet meer om meelopers maar om zelfstandige individuen. Vanuit innerlijke rust voel je je zekerder om de juiste keuzes te maken in deze tijd.

Denk je dat dit iets voor je kan betekenen? Kijk op www.deoopeningtot.nl of informeer meteen naar de mogelijkheden.

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen