bruisende zaken

Gespecialiseerde cosmetische kliniek op het gebied van huid & haar

Gespecialiseerde cosmetische kliniek op het gebied van huid & haar

01-12-2022

Persoonlijk, betrokken, professioneel en eerlijk, dat is waar Nationaal Huidcentrum voor staat! Wij bieden vele (cosmetische) behandelingen op het gebied van de huid en het haar. Heb je bijvoorbeeld last van acne, cellulite, rosacea, ongewenste haargroei of een tatoeage waar je vanaf wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een mooie, gezonde en egale huid, dat wil toch iedereen!

Gelukkig zijn met jezelf, dat is wat wij bij Nationaal Huidcentrum belangrijk vinden. Ieder mens is mooi en uniek, maar soms kun je ontevreden zijn over hoe je eruitziet. Of het nu gaat om lachrimpels, een onzuivere huid, littekens of ontsierende beenvaatjes, stuk voor stuk kunnen ze behoorlijk wat invloed hebben op hoe jij je voelt. Wij helpen je graag, zodat jij weer gelukkig met jezelf kunt zijn.

Nationaal Huidcentrum
- voor jouw huid

Binnen onze kliniek hebben wij de specialisatie huidtherapie, waarbij wij ons middels de meest geavanceerde apparatuur richten op verjonging en verbetering van de huid.

Onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig trainingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen zij jou het juiste advies en de beste behandeling geven.

Persoonlijke aanpak

De kracht van Nationaal Huidcentrum is dat wij de kwaliteit van een luxe, grote kliniek bieden, maar dan op een persoonlijke manier. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou en de behandeling.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Naarderpoort 2A, 1411 MA Naarden 088-4251000 info@nationaalhuidcentrum.nl | www.nationaalhuidcentrum.nl nationaalhuidcentrum | nationaalhuidcentrum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen