bruisende zaken

Hét adres voor ontspanning & huidverbetering

Hét adres voor ontspanning & huidverbetering

01-12-2022

Tegenover het centraal station in Hilversum vind je inmiddels alweer zo’n twintig jaar City Spa Time-Out. Hét adres voor als je even heerlijk wilt ontspannen of je huid een boost wilt geven. “Dat kan zo uitgebreid als je zelf wilt, maar ook voor mensen die wat minder tijd hebben, bieden we diverse mogelijkheden om toch eventjes te ontsnappen aan de dagelijkse drukte”, aldus eigenaresse Damella Willemsen.

Verwenmoment cadeau Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Geef dan eens een behandeling bij City Spa Time-Out cadeau, daarmee zit je altijd goed!

Bij City Spa Time-Out kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot massages en van huidverbeterende behandelingen tot pedicure, om maar wat voorbeelden te noemen. “Een compleet overzicht is te vinden op onze website. Goed om te weten is dat we zowel ontspannende behandelingen bieden als beauty- en huidverbeterende behandelingen. Iedereen is bij ons welkom: man, vrouw, jong en oud. We werken met verschillende merken zodat we altijd de producten kunnen kiezen die het best bij jouw huid passen; zowel natuurlijke producten voor alle soorten huidproblemen, als ook Zwitserse high end anti-aging cosmetica.” Damella zit inmiddels alweer zo’n dertig jaar in het vak en geniet nog elke dag volop van haar werk. “Ik blijf me bovendien ontwikkelen en nieuwe opleidingen volgen om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.” Daarnaast weten ze zich bij City Spa Time-Out te onderscheiden door de persoonlijke aandacht, deskundigheid en professionaliteit. “We willen iedereen een genietmomentje bezorgen. Of je daar nu uitgebreid de tijd voor hebt of slechts heel even, maakt voor ons niet uit. Je kunt alleen een afspraak maken, maar ook op het gebied van duobehandelingen bieden we verschillende opties. Informeer dus gewoon eens naar de mogelijkheden en kom het zelf ervaren.”

City Spa Time-Out Hilversum | Schapenkamp 128, Hilversum | 06-25293678 Eigenaar: Damella Willemsen | www.cityspatimeout.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen