bruisende zaken

Permanent die kilo’s kwijt!

Permanent die kilo’s kwijt!

01-02-2023

Met trots kan ik jullie vertellen dat M-Tropical de eerste studio in Hilversum is die werkt met een geweldig en vernieuwend MedCos apparaat, de Body Wizard Duo. Je lichaam corrigeren door op specifiek plekken op het lichaam vet bevriezen. De cryolipolyse behandeling maakt het mogelijk om permanent vet te verwijderen.

Cryolipolyse en vet bevriezen

Tijdens de behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd. Door de koeling bevriezen de vetcellen en komen er kleine openingen in, hierdoor wordt het vloeibaar en kan het worden afgevoerd. Het verwijderen van de vetcellen gebeurt geleidelijk en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf. Lymfevaten zorgen voor de afvoer van de dode vetcellen. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Al na één behandeling raak je tot 20% onderhuids vetweefsel kwijt en gedurende de tweede en derde behandeling tot wel 30% tot 40%.

Deze techniek met afwisselende warme en koude therapie maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder de huid, spieren, zenuwen of weefsel te beschadigen. Na de behandeling moet het lichaam de dode vetcellen opruimen. Het is belangrijk om veel water te drinken om de afvoer van dode vetcellen te stimuleren. Belangrijk om te weten: het is geen methode om snel af te vallen. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn twee hele verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Bij cryolipolyse worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Cosbeau Slimming Serum

Na de behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum heeft een vet afbrekende werking en kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus het is geschikt voor het gehele lichaam.

M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl | www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula