bruisende zaken

Er is thee en thee...

Er is thee en thee...

01-06-2023

Betjeman & Barton is een klein authentiek thee merk uit Parijs, welke is opgericht in 1919 door Arthur Betjeman en Percy Barton en sinds 1992 in Nederland met sinds kort een winkel in Amsterdam op de Jan Evertsenstraat.

Betjeman & Barton gelooft niet in massa, maar in absolute kwaliteit. In Amsterdam bieden we je 100 soorten thee en kruiden. Daarnaast bieden we je een uitgebreid assortiment aan lekkernijen zoals (vegan) chocolade, koekjes, olijfolie enzovoort. Kortom winkelen bij Betjeman & Barton is een feestje! Leuke zomertip: van thee maak je heel makkelijk een ijsthee. Je neemt 12 gram thee en laat dit met 1 liter water 4 uur in je koelkast trekken en klaar is je ijsthee. Verrijk de thee met vers fruit of muntblaadjes. Onze suggesties neem onze Rooibos Jardin Rouge of Caviar de Yuzu.

Betjeman & Barton Jan Evertsenstraat 23 H, Amsterdam 020-7059978 info@betjemanandbarton.nl www.betjemanandbarton.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi