Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Eigentijdse mode  voor iedere vrouw

Eigentijdse mode voor iedere vrouw

01-06-2023

Het ondernemen zit bij Angeles Wareham in het bloed. Bijna tien jaar geleden opende ze in Loosdrecht een damesmodezaak met de treffende naam Que Chula. Vijf jaar later kwam er een tweede vestiging bij in Kortenhoef. “Que Chula betekent in het Spaans letterlijk ‘heel mooi’. We willen dan ook dat de dames die bij ons komen, zich dankzij onze kleding prachtig voelen”, aldus Angeles.

‘Ons fijne team staat voor je klaar’

“We hebben o.a. ruime keuze in broeken van Red Button, van een vlotte jeans tot een nette pantalon, maar ook blouses en truien. Verder hebben we geweldige jurken van Bindi by Sust, die dankzij het lichte materiaal lekker luchtig zijn in de zomer. En hippe kleding van Zoso en C&S The Label, Nederlandse fashion merken die draagcomfort hoog in het vaandel heeft staan. Met hun kledingstukken kun je alle kanten op, ze zijn zowel casual als zakelijk te dragen.”

Comfortabel en hoge kwaliteit

“We doen ons best onze klanten te blijven verrassen. Bij de inkoop letten we er vooral op dat de kleding een bepaalde stijl en kwaliteit uitstraalt, we vinden het belangrijk dat je er lang plezier van hebt. Daarnaast is de collectie evenwichtig, alles is goed met elkaar te combineren.”

Het complete plaatje

Je kunt je outfit bovendien compleet maken met allerhande accessoires, zoals de authentieke, handgemaakte sieraden van QOSS (met sinds kort ook armbanden voor heren), evenals sieraden van AziBi-iBizA, die worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “In onze ruime winkel in Kortenhoef hebben we ook nog cadeau- en lifestyleartikelen, van kaarsen tot kussens, alles om een stuk gezelligheid in huis te creëren.”

Gemoedelijke sfeer

In beide vestigingen word je geholpen door een enthousiast team van collega’s. “Het contact met onze klanten is heel persoonlijk. We maken altijd tijd voor een praatje, dus loop vooral eens binnen!”

Eind juni organiseert Que Chula een actieweek t.g.v. beide jubilea.

Nootweg 43A, Loosdrecht • Meenthof 22, Kortenhoef • 035-5825919 • angeles@que-chula.comwww.que-chula.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula