Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Ambachtelijk handwerk van topkwaliteit!

Ambachtelijk handwerk van topkwaliteit!

01-06-2023

Welkom bij Xylo Wood Design. Mijn naam is Dean Bigley en ik heb een passie voor hout. Bij Xylo Wood Design maken we van dit prachtige materiaal alles wat u als klant verlangt, eventueel in combinatie met glas en/of staal.

Nieuwsgierig geworden? Breng eens een bezoekje aan de showroom! Xylo Wood Design werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Van tafels tot kasten, van overkappingen tot (buiten)keukens en van badkamermeubelen tot deuren: echt alles is mogelijk.

MAATWERK EN SERVICE

Xylo Wood Design komt graag bij u thuis om uw idee door te spreken en samen te komen tot een mooi ontwerp. We leveren echt maatwerk en bieden nog die hoogwaardige, ouderwetse service. Voor ambachtelijk handwerk van topkwaliteit moet u dus bij Xylo Wood Design zijn!

Alleen op afspraak geopend Tongerlose Hoefstraat 102, Tilburg 06 - 365 378 76 | deanbigley@icloud.com xylowooddesign | www.xylo-wood.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula