Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Flammkuchen

Flammkuchen

01-06-2023

Deze heerlijke knapperige specialiteit uit de Elzas lijkt op het eerste oog op een pizza maar is het echt niet. Zo gebruik je crème fraîche in plaats van tomatensaus, waardoor ie een hele fijne textuur krijgt. Kan verder met allerlei toppings, maar wij gaan nu even voor de klassieke: met spek en ui.

Ingrediënten:

1 rol vers Flammenkuchen deeg 1 beker crème fraîche, gemengd met wat zout en peper 1 ui in dunne ringen 75 gram gerookte spekblokjes 2 bosuitjes in ringetjes gesneden Bieslook Verse peper

Bereiding:

Rol het deeg uit op een bakplaat en besmeer deze met een laagje crème fraiche. Verdeel hier nu de uien, spekblokjes en bosuitjes overheen en bak 15 tot 20 minuten gaar en knapperig in de oven op 220 graden. Serveer met versgemalen peper en fijngesneden bieslook.

Onze gezellige winkel staat boordevol perfect kookgerei, smakelijke ingrediënten en smaakvolle kookcadeaus. Net als een uitgebreid assortiment Italiaanse delicatessen, stoere borrelplanken en schitterende Portugese, Poolse en Tunesische serviezen. Uw messen of scharen bot? Lever ze bij ons in en de Hollandse Slijpservice slijpt ze vakkundig weer vlijmscherp.

Balthazar Kookwinkel Gijsbrecht van Amstelstraat 154, Hilversum | 035 3030909 www.balthazarkookwinkel.nl Shop 24/7: www.balthazarkookwinkel.shop

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula