Opvallen? Adverteer in Bruist

column

01-08-2023

Laat je huid weer stralen door een anti-pigment gezichtsbehandeling

Minimaliseer de aanwezigheid van ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en zonbeschadiging met een verhelderende behandeling die ook de huidtextuur direct gladder maakt.

Huidverbeterende ingrediënten: Bamboe-extract – Helpt de huid te exfoliëren. Palmaria-extract – Helpt bij het verminderen van donkere vlekken en een oneffen huidtint.

Ben je een perfectionist? Geen zorgen, wij zijn dat ook! Klanten een stukje eigen identiteit geven, dat is het doel van Extended Skin. Natuurlijkheid staat centraal bij ons. Zo werken wij met schone, botanische en dierproefvrije skincare producten.

Vlierweg 12A, Houten 030-2745350 www.extendedskin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula