bruisende zaken

Ontdek de kracht  van Moeder Aarde!

Ontdek de kracht van Moeder Aarde!

01-08-2023

Wanneer we onze vulva, vagina, baarmoeder, schaamlippen en bilnaad goed verzorgen, brengen we ze in balans. Ongesteldheid, zwangerschap, bevalling en menopauze zijn normale gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Echter, praten over klachten, trauma’s, onzekerheid, ziektes, jeuk, kleur en afscheiding is vaak nog taboe.

Voor de verzorging van je vagina

Gelukkig veranderen deze taboes en wordt openheid steeds meer gewaardeerd. Elke vrouw, echt elke vrouw, voelt zich weleens onzeker over haar intieme zone, heeft klachten of heeft op de een of andere manier een trauma ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de eerste menstruatie, zwangerschap of bevalling.

Voor mij is praten erover nooit een probleem geweest, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom deel ik graag de wijsheden die ik heb geleerd van mijn grootouders, afkomstig uit de Amazone, een inheems volk. Ik ben enorm trots op mijn afkomst en heb veel geleerd over huidverzorging met behulp van planten, boomschors en kruiden. Het gaat om dankbaarheid en respect voor onze grootmoeder natuur.

Het verzorgen van de vagina van binnenuit met behulp van bloemen, bladeren, boomschors en kruiden is geen nieuwe trend. Het bestaat al eeuwenlang en wordt in verschillende vormen toegepast in elke cultuur, zelfs in Nederland! Mijn andere trots is mijn Nederlandse oma, een verpleegster in 1950, die vrouwen na de bevalling ook verzorgde met kruiden. Een behandeling die nu populairder wordt in Nederland is Yoni stomen, ook wel bekend als V-steam of vaginaal stomen. In juli en augustus kun je deze behandeling ook boeken bij M-Tropical. Maar ook mannen kunnen een behandeling ondergaan, P-stomen genaamd, om op een natuurlijke manier de prostaat te verzorgen met kruiden en stomen.

Heb je interesse of vragen? Stuur mij gerust een e-mail of WhatsApp-bericht.

Cursus Threaden

In juli en augustus geef ik de cursus threaden, waarbij ik je leer epileren met touw. De cursusdag is op vrijdag en alleen voor cursisten. Maximaal 2 personen. Privélessen zijn ook mogelijk op locatie M-Tropical op vrijdag. De cursus begint om 10:30 en duurt tot 13:00 uur, inclusief een terugkomdag twee weken later met certificaat. Voor vragen kun je me mailen of een WhatsApp-bericht sturen. Prijs: €175 p.p. voor maximaal 2 personen (neem je eigen model mee) of €225 voor een privéles inclusief model.

M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula