Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Wil je graag	een strakkere en gedefinieerde kinlijn?

Wil je graag een strakkere en gedefinieerde kinlijn?

01-09-2023

Wil je op een blijvende manier af van overtollig vet onder je kin? Wil je graag een strakkere en gedefinieerde kinlijn? Dan kan kinliposuctie voor jou de oplossing zijn.

Bij Nationaal Huidcentrum begrijpen we dat jouw uiterlijk een belangrijke rol speelt in hoe jij je voelt. Met onze veilige en moderne liposuctie behandeling (liposculptuur) kunnen we je aan een mooi gevormde kin helpen, waardoor je zelfvertrouwen een boost zal krijgen.

Door een behandeling met liposculptuur kan het vet uit je onderkin veilig en eenvoudig worden weggehaald onder plaatselijke verdoving. De behandeling duurt slechts een uur en je mag direct erna weer naar huis.

Overweeg jij een kinliposuctie?

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult om samen te kijken hoe we je hierbij kunnen helpen.

Waarom kinliposuctie bij Nationaal Huidcentrum?

Onze deskundige cosmetisch arts KNMG heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van kinliposucties. Hij zal zijn expertise gebruiken om het allerbeste resultaat te realiseren dat bij jou mogelijk is.

Zeer ervaren arts.

Jouw behoeften en wensen staan centraal. We nemen alle tijd om met aandacht al jouw vragen te beantwoorden en je kunt vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies op maat.

Persoonlijke benadering.

Tijdens de liposculptuur behandeling worden er slechts kleine sneetjes gemaakt, zodat er geen storende littekens achterblijven. Dit zorgt voor een snel herstel en minimale downtime.

Snel herstel.

Wie zijn wij? Nationaal Huidcentrum is al meer dan veertien jaar een van de meest toonaangevende medisch cosmetische klinieken in Nederland. Onze ervaren en betrokken dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voeren elke dag effectieve behandelingen uit met de nieuwste kennis en technieken. Omdat we werken met een team van verschillende experts, vind je bij ons veel (medisch) cosmetische behandelingen onder één dak.

Waar we gespecialiseerd in zijn: Liposculptuur (liposuctie) voor contourverbetering & lipoedeem Borstverkleining door liposculptuur Kinliposuctie Ooglidcorrectie Schaamlipcorrectie Injectables (fillers, botuline toxine, Profhilo) Huidtherapie (behandelen huidveroudering, pigmentvlekken, littekens, acne, vaatjes; verwijderen tatoeages & permanente make-up)

Naarderpoort 2A, Naarden 088 425 10 00 info@nationaalhuidcentrum.nl www.nationaalhuidcentrum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen