Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Oorreflexologie kan veel losmaken...

Oorreflexologie kan veel losmaken...

01-09-2023

Oorreflexologie is een moderne, westerse manier van reflexzonetherapie. Door het toepassen van ooracupunctuur en ooracupressuur op specifieke plekken, kan Marloes uiteenlopende klachten oplossen door het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking te zetten.

Waar helpt oorreflexologie bij?

Het kan onder andere helpen bij: Slaapproblemen Hoofdpijn Migraine Hooikoorts Maag- en darmproblemen Pijn bij blessures Verkrampte en pijnlijke spieren Hormonale klachten Problemen aan de wervelkolom Pijnverlichting in het algemeen Adhd/add etc. Burn-out Depressies

Welkom in de privé studio van Marloes van Eijk, die zich met alles rondom piercings, tandkristallen en oorreflexologie bezighoudt.

Er wordt alleen op afspraak gewerkt zodat er ruim de tijd kan worden genomen.

Piercing Gallery & Oorreflexologie ’t Gooi Hamerstraat 21, Bussum 06-12706363 Eigenaar: Marloes van Eijk www.oorreflexologietgooi.nl www.piercinggallerytgooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen