column

OP VAKANTIE met je huisdier?

OP VAKANTIE met je huisdier?

01-10-2023

Ga je lekker een aantal weken op vakantie of een weekendje weg? Dan is het verstandig om tijdig te bedenken wat je met je huisdieren doet. Niet alleen om teleurstellingen te voorkomen, maar ook in het belang van het welzijn.

Ga je naar het buitenland of blijf je in Nederland? Neem je de hond of kat mee of niet? En regel je dan een oppas of een pension? Vragen om van tevoren een antwoord op te hebben. Alleen dan ga je onbezorgd op reis. Om het je wat makkelijer te maken hebben wij een aantal zaken voor je op een rij gezet:

Voldoe je aan alle wettelijke eisen?

Ga je met je hond, kat of fret naar het buitenland? Informeer je dan tijdig (liefst enkele maanden van te voren) naar de specifieke invoereisen van het land. Je kunt hiervoor natuurlijk ook terecht bij ons, wij helpen je graag op weg!

Overal aan gedacht?

Of je je huisdier nu thuis laat of meeneemt met vakantie, ga goed voorbereid op reis.

Wij hebben voor beide gevallen een handige checklist gemaakt op onze site.

Beschermd tegen vakantieziekten?

Zeker in warmere landen komen een aantal vervelende aandoeningen voor die door insecten kunnen worden overgebracht. Een goede preventie zorgt ervoor dat je huisdier weer gezond terugkomt. Wij kunnen je daar prima over adviseren!

DierenDokters Hilversum Stationsstraat 6a, Hilversum 035-6244228 www.dierendokters.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula