column

Een moment voor de man zelf

Een moment voor de man zelf

01-10-2023

P-stomen voor de mannen: een moment voor de man zelf. Zittend en ontspannend genieten van de warme stoom met wilde kruiden en plantenextracten. Aandacht voor de prostaat, de schaamstreek en het anale gebied verzorgen.

Bij mannen zijn er nog veel taboes over prostaatkanker en -problemen, plas- en erectieproblemen, onvruchtbaarheid, penopauze, mannelijke overgang, aambeien, vervelede haren tussen de bilnaad, jeuk, pijn en ingegroeide haren op en rond de schaamstreek. Dit zijn niet de eerste gespreksonderwerpen die je met je vrienden bespreekt. ”Het gaat wel vanzelf over’’ is vaak de gedachte. Maar niet alles gaat het vanzelf over.

Bij mij in de studio komen veel mannen voor verschillende behandelingen en praten over klachten is dan makkelijker omdat je al in de behandelstoel ligt.

Omdat er weinig aandacht is voor problemen en klachten rond en op de schaamstreek van de man is er nu de behandeling P-stomen bij M-Tropical. Voor meer aandacht en verzorging op een natuurlijke manier. Een behandeling voor verlichting, verzachtend, reinigend en ontspanning.

Ik heb voor verschillende klachten, verschillende kruiden samengesteld. De samengestelde kruiden doe ik in een emmer met warm water en laat dat een paar minuten intrekken. Daarna plaats ik het onder de stoel en kan de man gaan zitten met een kleed om zich heen om de stoom binnen te houden. Tijdens het stomen geef ik jou een kruidenthee die voor jou is samengesteld.

Heb je interesse of vragen? Stuur mij gerust een e-mail of WhatsApp-bericht.

Cursus threaden bij M-Tropical Studio Ik deel graag mijn ervaring met jou. Wil je graag leren hoe je kan epileren met touw? Dat kan nu bij mij in de studio. De cursusdag is op vrijdag en maximaal twee personen. Van 10 uur tot 13 uur. In overleg kan met terugkomdag als dat nodig is. Prijs €175 p.p. max twee personen exclusief model of €225 privéles in de studio inclusief model. Meer informatie of je hebt vragen? Kijk op de website of stuur mij een bericht.

M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl | www.m-tropical.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula