column

Een ooglift voor een uitgeruste en open blik!

Een ooglift voor een uitgeruste en open blik!

01-11-2023

Heb je last van een vermoeide blik of hangende oogleden en zou je graag weer willen genieten van een frisse, mooie oogopslag? Dan zou een bovenooglidcorrectie (ooglift) iets voor jou kunnen zijn.

Een ooglift uitgevoerd door onze gespecialiseerde cosmetisch arts KNMG is een vrij kleine en kortdurende ingreep. Tijdens een bovenooglidcorrectie hoeven je oogleden alleen plaatselijk te worden verdoofd en je mag direct na de behandeling weer naar huis. Ons team staat voor je klaar om je er van de intake tot en met de laatste controle doorheen te begeleiden.

Bij Nationaal Huidcentrum begrijpen we hoe belangrijk jouw uiterlijk is voor hoe jij je voelt. Al meer dan vijftien jaar helpen we mensen met veilige en effectieve medisch-cosmetische ingrepen aan meer zelfvertrouwen. We bieden niet alleen de beste cosmetische zorg, maar ook een warme, vriendelijke omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Onze toewijding aan kwaliteit en zorg voor jouw welzijn staan voorop.

Wil jij weten wat een ooglift voor jou kan betekenen?

Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek en ontdek hoe een ooglidcorrectie jouw ogen weer kan laten stralen!

Waarom kiezen voor een ooglift bij Nationaal Huidcentrum? � Zeer ervaren arts. Onze deskundige cosmetisch arts KNMG heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Hij zal zijn expertise gebruiken om het allerbeste resultaat te realiseren dat bij jou mogelijk is.

� Persoonlijke benadering. Jouw behoeften en wensen staan centraal. We nemen alle tijd om met aandacht al jouw vragen te beantwoorden en je kunt vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies op maat.

� Snel herstel. Door de operatietechniek die onze arts hanteert, is er minder kans op zwelling en/of blauwe plekken dan bij een traditionele ooglidcorrectie.

Maak nu een afspraak op www.nationaalhuidcentrum.nl

Naarderpoort 2A, Naarden 088 425 10 00 info@nationaalhuidcentrum.nl www.nationaalhuidcentrum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi