bruisende zaken

Cala Bassa • Villa

Cala Bassa • Villa

01-04-2024

Deze prachtige villa ligt in Cala Bassa, aan de zonsondergangkant van Ibiza en biedt een adembenemend uitzicht op zee.

Wilt u een huis kopen op Ibiza? Do you want to buy a property? • Deseas comprar una propiedad?

Het heeft een ruime woon/eetkamer met open gashaard en een open, volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er nog een woonkamer met 7 meter hoge plafonds, een chill-out ruimte, open haard en grote schuifdeuren die uitkomen op het terras en het zwembad. Ze laten veel natuurlijk licht en frisse lucht binnen, waardoor de ruimte ideaal en comfortabel is voor alle seizoenen.

In totaal biedt de villa 5 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. In het huis vinden we de hoofd-slaapkamer met eigen badkamer en inloopkast en nog twee slaapkamers met badkamer. De twee studio’s met een eigen ingang en een slaapkamer en badkamer, evenals een kitchenette en eettafel zijn toegankelijk via het terras. Ze zijn volledig onafhanke-lijk van het hoofdgebouw. Er is ook een apart appartement met een woon/eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer, ideaal voor personeel.

Omgeven door verschillende terrassen, zithoeken en met een groot zwembad is dit een oase van rust waar je de beste vakanties met het hele gezin kunt door- brengen. Bovendien liggen de populaire stranden van Cala Tarida, Cala Bassa en Cala Conta om de hoek. Dankzij een permanente toeristenvergunning is het ook een geweldige investeringsmogelijkheid. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

PRIJS � 3.100.000,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen