bruisende zaken

Welkom thuis!

Welkom thuis!

26-03-2018

Jouw hal verwelkomt je iedere dag

De hal is de centrale ontvangstruimte van je woning, waar iedereen binnen komt vallen met al zijn spullen. De jassen, tassen en schoenen zie je liever niet rondslingeren door het hele huis en geef je dus direct een plekje in de hal. Bruist geeft je handige tips voor jouw hal.


De deurmat is het eerste dat je tegenkomt als je binnenkomt. Gebruik een deurmat of een grof vloerkleed dat tevens geschikt is voor buiten. Daarmee houd je modder en viezigheid al meteen bij de deur tegen. Een smal bankje in de hal is handig om meteen bij binnenkomst op plaats te nemen en je schoenen uit te trekken. Zo voorkom je dat iedereen met zijn vieze schoenen je huis binnen banjert. Onder het bankje kun je dan alle schoenen verzamelen.


Omdat een hal meestal niet zo groot is, is het belangrijk dat de meubels praktisch zijn en niet in de weg staan. Gebruik daarom een kastje of bankje dat opbergruimte biedt aan schoenen, sjaals en paraplu’s zodat die netjes opgeruimd zijn en niet rondslingeren. Geef vooral iedereen zijn eigen plekje voor hun spullen. Een kast met verschillende lades, vakken of manden is daarvoor ideaal. Verf een vlakje met schoolbordverf, dan kan iedereen met krijt zijn eigen naam erop zetten. Of hang een persoonlijk label aan de knopjes van de lades.


Kapstokken zijn er in alle soorten en maten. Heb je veel ruimte, dan is een staande kapstok een leuke eyecatcher in je hal. Een kapstok aan de wand met een plank erboven geeft weer extra bergruimte voor bijvoorbeeld je hoedenverzameling.


Twijfel je nog over de stijl van je kapstok? Begin dan met een aantal haken. In tegenstelling tot een staande kapstok nemen haken geen vloerruimte in beslag en bovendien kun je echt alles aan de haken hangen; van tassen en jassen tot hoeden en sjaals. 


Ben jij zo iemand die altijd zijn sleutels kwijt is of die in alle haast andermans sleutels mee­-neemt? Voorkom deze problemen met een bakje, rekje of kastje in de hal speciaal voor je sleutels. De hal is gewoon de meest logische plek voor je sleutelbos aangezien je die niet meer nodig hebt zodra je binnen bent. Maar wel altijd zodra je de deur weer uit gaat.


Fleur je hal op MET een prachtig zijden boeket dat je een warm welkom geeft!


Havenstraat 18c Hilversum  |  035-6230920

www.meanderbloemsierkunst.nl  |  www.bloomever.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi