bruisende zaken

Indrukwekkende             restyling

Indrukwekkende restyling

01-05-2018

Chantal Yip heeft hart voor de horeca en is ambitieus. In 2007 opende ze in Hilversum de deuren van haar eigen restaurant, gespecialiseerd in de Japanse keuken: Ai Uchi.

Vanwege het succes kwam daar twee jaar geleden Kimono bij. Beide zaken hebben onlangs een metamorfose ondergaan.


“Ai Uchi en Kimono zijn vergelijkbare restaurants, maar trekken vanwege de locatie net een iets ander publiek”, vertelt Chantal. “Vandaar dat we ons best hebben gedaan om met de restyling de eigen identiteit zoveel mogelijk te versterken. Ai Uchi heeft een moderne, frisse uitstraling gekregen, terwijl bij Kimono de kenmerkende industriële sfeer is behouden.”


Optimale beleving

“Ai Uchi bestaat eigenlijk uit twee gedeelten. In het teppanyaki gedeelte bereidt onze chef-kok ter plekke culinaire Japanse hoogstandjes op de bakplaat, voor een optimale beleving. In de sfeervolle sushi lounge & bar kun je zowel zakelijk als romantisch dineren. Het restaurant heeft in totaal 120 zitplaatsen. Daarmee leent het zich uitstekend voor verjaardagen, feesten (zelfs kinderfeestjes!) en bedrijfsuitjes. We hebben meergangenmenu’s vis, vlees, combi of vegetarisch vanaf € 24,95 p.p. Daarnaast kun je à la carte dineren. Het is bovendien altijd mogelijk rekening te houden met speciale dieetwensen.”


Asian soul food

Ook bij Kimono kun je genieten van de Japans-Aziatische keuken. Verbaas je over de kookkunsten van de chef-kok op de teppanyaki plaat of kies voor een de vele smaakvolle gerechten op de kaart. 

“Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijk verse sushi, sashimi of Nigiri.” Groepen zijn zeer welkom en hebben de keuze uit verschillende arrangementen. “Ons vriendelijke personeel zorgt voor een gastvrije ontvangst. Wij willen dat iedereen hier een onvergetelijke avond beleeft.”


Kinderen zijn welkom

Beide restaurants beschikken over een aparte speelruimte voor de kleine gasten. “Hier kunnen zij nadat ze hebben gegeten, naar hartenlust spelen of een filmpje kijken. Zodat de ouders nog even rustig kunnen genieten van hun maaltijd.”


Restaurant Kimono

Kampstraat 35-41 Hilversum

035 – 62 95 197 

www.kimonohilversum.nl


Ai Uchi

Emmastraat 2  Hilversum

035 - 62 39 859 

www.aiuchi.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen