bruisende zaken

Een mooie jonge huid van binnenuit

Een mooie jonge huid van binnenuit

31-08-2018

Cindia van der Kroft heeft een passie voor het beauty vak. Met ruim 28 jaar ervaring op zak helpt ze vanuit haar schoonheidsinstituut 100% Beauty vrouwen om er zo lang mogelijk mooi en jong uit te blijven zien.

Op een natuurlijke manier, zonder operaties. Sinds 9 maanden doet ze dit vanuit een nieuw, groter pand aan de Beemsterboerstraat te Huizen.

“Deze prachtige plek ademt een serene uitstraling die helemaal past bij mijn manier van werken en de beleving die ik mijn klanten mee wil geven”, vertelt Cindia enthousiast

Unieke totaalaanpak
“Ik werk vanuit een holistische visie. Schoonheid gaat verder dan een stralende huid. Het zit niet alleen van buiten, maar vooral van binnen. Om die reden kies ik bewust voor een totaalaanpak. De exclusieve, resultaatgerichte behandelingen in de salon zetten je huid aan het werk. Door daarnaast thuis cosmeceuticals te gebruiken, verbetert de uitstraling van de huid van buitenaf. De voedingssupplementen, ook wel nutricosmetics genoemd, zorgen voor opbouw en versteviging van de huid van binnenuit. Zo krijg je het beste resultaat voor de lange termijn.”

De nieuwste behandelingen
Cindia volgt alle ontwikkelingen in haar vak op de voet “Het is voor mij echt een lifestyle, ik ben er voortdurend mee bezig.” Haar salon biedt dan ook innovatieve anti-aging technieken en behandelingen aan; o.a. bindweefselmassage, Elastine Infusion Therapie en SkinBoosting . “SkinBoosting is de nieuwste anti-aging methode. Met behulp van Micromeso bieden we de huid een cocktail van huideigen revitaliserende werkstoffen aan. Het effect is direct zichtbaar.”

Afgestemd op de persoon
“De behandeling wordt geheel afgestemd op jou als persoon. We starten met een intakegesprek en een huidanalyse. Daarbij geef ik open en eerlijk aan wat we voor jou kunnen betekenen. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op. Je wordt tevens uitgenodigd voor een huidscan, die inzicht geeft in het collageen- en bindweefselgehalte, zodat je precies weet waar je huid wat extra aandacht kan gebruiken.”

“Samen gaan we voor het beste resultaat op de lange termijn”

Beemsterboerstraat 6 b Huizen | 06-22000022 | contact@100beauty.nl www.100beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula