bruisende zaken

B at ease

B at ease

31-08-2018

Als lichaam en geest niet in balans zijn, kan dit klachten tot gevolg hebben. Klachten waarbij Ayurveda een oplossing kan bieden. Maar dat is niet het enige wat Brigitte Pappot in haar gecombineerde praktijk beoefent...

“Een paar keer per jaar werkt er een Ayurvedisch arts uit India mee in mijn praktijk”

Hoe het begon
“Het verhaal van mijn praktijk begint zo’n achttien jaar geleden, toen ik als pedicure en voetreflexoloog aan de slag ging. In de jaren die volgden ben ik mij steeds verder gaan specialiseren, onder andere in de richting van voetbehandelingen voor diabetes- en reumapatiënten en op het gebied van massages. Door ziekte kwam ik vervolgens zelf in aanraking met Ayurveda. Iets wat mij zo aansprak, dat ik mij ook daarin heb laten scholen.”

Wat biedt Ayurveda?
"Ayurveda geeft inzicht in hoe je lichaam en geest werken. Als mensen bij mij komen voor een behandeling, zoek ik eerst via een gesprek uit wat er uit balans is om daarna te bepalen wat voor die specifieke disbalans de juiste behandeling is. Dat kan om iets simpels gaan, zoals een kleine aanpassing in je voeding of leefpatroon. Maar ook het inzetten van bepaalde kruiden en reinigende of voedende behandelingen als massages en modderpakkingen – of een combinatie hiervan – behoren tot de mogelijkheden. Alles met als doel om lichaam en geest weer in balans te krijgen.”

Voor wat voor klachten?
“Mensen komen bij mij met heel diverse klachten: stress, niet lekker in hun vel zitten, spierspanningen, de wens om af te vallen, spijsverteringsklachten... En dat van jong tot oud. Daarnaast heb ik natuurlijk ook klanten die ‘gewoon’ komen voor een massage of pedicurebehandeling. Op mijn site is te vinden wat voor behandelingen ik allemaal bied.”

En verder
“Naast dit alles organiseer ik ook regelmatig (kook)workshops over diverse onderwerpen. Zelfs speciale Ayurveda workshops voor pedicuren. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!”

Goed om te weten “Mijn behandelingen komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking.”

Eigenaresse: Brigitte Pappot Waterviolier 45 Amersfoort (Nieuwland) | 06 - 51 809 605 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen