bruisende zaken

Ai Uchi:  Onvergetelijke culinaire ervaring

Ai Uchi: Onvergetelijke culinaire ervaring

30-09-2018

Chantal Yip heeft hart voor de horeca en is ambitieus. In 2007 opende ze in Hilversum de deuren van haar eigen restaurant, gespecialiseerd in de Japanse keuken: Ai Uchi.

Optimale beleving
“Ai Uchi bestaat eigenlijk uit twee gedeelten. In het teppanyaki gedeelte bereidt onze chef-kok ter plekke culinaire Japanse hoogstandjes op de bakplaat, voor een optimale beleving. In de sfeervolle sushi lounge & bar kun je zowel zakelijk als romantisch dineren. Het restaurant heeft in totaal 120 zitplaatsen. Daarmee leent het zich uitstekend voor verjaardagen, feesten (zelfs kinderfeestjes!) en bedrijfsuitjes. We hebben meergangenmenu’s vis, vlees, combi of vegetarisch vanaf € 24,95 p.p

Daarnaast kun je à la carte dineren. Het is bovendien altijd mogelijk rekening te houden met speciale dieetwensen.” “Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijk verse sushi, sashimi of Nigiri.” Groepen zijn zeer welkom en hebben de keuze uit verschillende arrangementen. “Ons vriendelijke personeel zorgt voor een gastvrij ontvangst. Wij willen dat iedereen hier een onvergetelijke avond beleeft.”

Kinderen zijn welkom
Ai Uchi beschikt over een aparte speelruimte voor de kleine gasten. “Hier kunnen zij nadat ze hebben gegeten, naar hartenlust spelen of een filmpje kijken. Zodat de ouders nog even rustig kunnen genieten van hun maaltijd.”

9 gangen vanaf € 24,95

Emmastraat 2 Hilversum | 035 - 6239859 | www.aiuchi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).