Column

Ayurvedische      massages

Ayurvedische massages

30-09-2018

Een Ayurvedische massage (Abhyanga Mardanam) is een traditionele massage waarbij het hele lichaam, inclusief hoofd en gezicht, wordt gemasseerd met heerlijk warme kruidenolie. Op het moment van de massage kijk ik welke olie goed voor je is. Dit ligt aan je constitutie, je eventuele klachten, maar bijvoorbeeld ook aan het seizoen.

Tijdens de massage gebruik ik massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten. Marma punten zijn drukpunten uit de Ayurveda. In de meeste gevallen masseer ik met mijn handen, maar soms, in gevallen van therapeutische massage zoals bij gewrichtsklachten, masseer ik met rijst of kruidenbundels

Een Ayurvedische massage: • verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid • geeft verlichting bij spierspanningen en spierpijnklachten • helpt bij het verminderen van klachten als rugpijn, nekklachten, RSI, whiplash, gewrichtspijn, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn Het is goed om je regelmatig te laten masseren. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende behandelingen of vergoedingen door de zorgverzekering, neem dan gerust contact met mij op

Profiteer t/m 31 december van 20% kennismakingskorting op alle behandelingen.

Waterviolier 45 Amersfoort (Nieuwland ) 06-51 809 605 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula