bruisende zaken

Kleding voor iedere gelegenheid

Kleding voor iedere gelegenheid

31-10-2018

De Bruids Ambassade was 15 jaar lang dé trouwmodespecialist in Bussum en omgeving. Een jaar geleden besloten Monique Hilhorst en haar man Erwin een nieuwe weg in te slaan. Zij richten zich nu volledig op gelegenheidskleding.

“Het persoonlijke karakter van De Ambassade is onze grote kracht”

“De inrichting van de winkel is daar ook op aangepast”, vertelt Monique enthousiast. “Dankzij de open uitstraling nodigt het uit om hier lekker rond te snuffelen. Daarnaast doen wij natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat jij je helemaal op je gemak voelt. We willen bewust klein blijven om het persoonlijke karakter van De Ambassade te behouden.” Eenvoud met kracht Bij De Ambassade kun je terecht voor een moderne, betaalbare collectie galakleding. “Kwaliteit staat voorop. Voor de dames hebben we prachtige jurken (t/m maat 52) voor alle mogelijke gelegenheden, o.a. bruiloft, zakendiner of feest. De ene keer wil je opvallen, de andere keer wil je er vooral verzorgd uit zien. De stijl die we nastreven, is het best te omschrijven als eenvoudig met kracht. Een verfijnde look, met desgewenst wat steentjes en glimmers.” Complete outfit Je vindt bij De Ambassade verschillende accessoires om je outfit helemaal compleet te maken; van sieraden (o.a. de prachtige handgemaakte designs van Otazu) tot tasjes en schoenen. “Je kunt uiteraard ook alleen komen voor de accessoires. Het is geen enkel probleem om gewoon je jurk mee te nemen, zodat we kunnen kijken wat er het beste bij past.” Ook voor de heren De heren vinden bij De Ambassade een ruime keuze in gelegenheidskleding en bijpassende accessoires als dassen, plastrons en riemen. “Daarnaast verhuren we smokings, jacquets en kostuums. Alle kleding wordt indien nodig aangepast aan jouw maten, dat hoort bij onze service.” De uitdaging “De schat aan kennis die we hebben opgedaan in de bruidsmode, gebruiken we nu om jou te voorzien van een advies op maat. Daar nemen we graag alle tijd voor. Het is steeds weer een uitdaging om de outfit te vinden waarin jij je mooi en speciaal voelt!”

Havenstraat 33 Bussum | 035-5337239 | monique@ambassadevof.nl | www.ambassade-gelegenheidskleding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).