bruisende zaken

Lekker eten en drinken, voor u of iemand anders?

Lekker eten en drinken, voor u of iemand anders?

31-10-2018

Kerstpakketten & Relatiegeschenken Sinds 2017 is Bazs uitgebreid met een Delicatessenwinkel. Wij bieden een ruim assortiment eten en drinken aan en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van originele geschenken. Door jarenlange ervaring in combinatie met creativiteit kunnen wij voor iedereen een geschikt geschenkpakket samenstellen. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, er is erg veel mogelijk tegen scherpe prijzen. Naast een aantal voorbeeldpakketten is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, dit is mogelijk voor ieder budget.

Lees hier alles over de mogelijkheden bij Bazs

Kerstdiner bestellen Geen zin om met de kerstdagen uit eten te gaan of zelf te koken, dat doen wij heel graag voor je! Wij verzorgen namelijk af te halen feestmenu’s op aanvraag, van alleen een voorgerecht tot een geheel verzorgde feestmaaltijd. Benieuwd naar het geen wij tijdens de feestdagen aanbieden? Loop langs of stuur een mail om het kerstkeuzemenu te ontvangen. Wij houden rekening met allergieën of dieetwensen

Catering Wij staan garant voor kwaliteit en laten onze passie voor het vak graag zien. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht. Bel ons of stuur een mail om samen de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen u en uw gezelschap de ultieme smaakbeleving

Bazs | Havenstraat 13 (restaurant), 15 (winkel), 15a (bar) Hilversum 035-6313003 | info@bazs.nl | www.bazs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).