Column

Welkom bij De Winter Sport

Welkom bij De Winter Sport

31-10-2018

Nederland is een waterland. De zee, rivieren, meren en grachten… Daarom is het belangrijk om goed te kunnen zwemmen.

Bij De Winter Sport kunnen jong en oud terecht voor o.a. zwemlessen, aquasporten, banenzwemmen en nog veel meer. De Winter Sport is al meer dan 11 jaar een begrip in het Gooi. Wij verzorgen al zwemlessen aan kinderen vanaf 3,5 jaar. De instructeurs die de zwemlessen begeleiden, gaan altijd het water in, waardoor uw kind alle aandacht krijgt. Uw kind zal zich veilig voelen en krijgt ook snel de basisvaardigheden voor de diploma’s onder de knie. De lessen zijn opgebouwd volgens onze eigen unieke ABC-methode. Onze lessen worden gegeven in het zojuist nieuw geopende zwembad ’t Gooische bad in Hilversum aan de Franciscusweg 229. De Winter Sport staat voor kleine groepen met veel individuele aandacht bij de zwemlessen alsmede bij alle volwassengroepen.Benieuwd naar ons aanbod? Kijk op www.dewintersport.nl of bel 035-7725717

Fransiscusweg 229 Hilversum | 035-77 25 717 | info@dewintersport.nl | www.dewintersport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen