bruisende zaken

Mooi      begint van binnen

Mooi begint van binnen

01-12-2018

Na jaren als o.a. Management Assistente te hebben gewerkt, volgde Danielle Fuchter haar hart. In 2013 startte ze onder de naam LYS DANIQUE haar salon in Laren en later in Friesland. Sinds april jl. is zij terug en gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Blaricum.

“Geniet hier van een moment voor jezelf!”

Danielle is o.a. gespecialiseerd in het geven van gezichts- en lichaamsbehandelingen middels een techniek van LPG Endermologie®. Dankzij deze technologie kan er tegelijkertijd worden gewerkt aan de stevigheid van de huid, het verminderen van cellulite én het plaatselijk verminderen van vetophopingen. “De voordelen op lange termijn zijn aanzienlijk, zoals een betere doorbloeding van de huid”, aldus Danielle. “Daarnaast is de huid gladder en voel je je vitaler.” Compleet aanbod “Je kunt bij mij terecht voor een compleet aanbod van behandelingen. Zo geef ik doelgerichte anti-age behandelingen voor vrouwen & mannen. Daarbij werk ik met innovatieve, hoog geconcentreerde formules voor optimaal resultaat. Manuele lichaamsmassages en het verven en epileren van wenkbrauwen zijn eveneens mogelijk. Voor (oudere) dames die slecht ter been zijn en/of een druk bestaan hebben, bied ik de mogelijkheid om aan huis hun nagels te voorzien van Shellac en/of een Spa Manicure.” Wimperextensions Ook kan ik uw wimpers voorzien van extensions van het merk Misencil. Deze zijn zacht en licht van gewicht waardoor je ze niet voelt zitten. De lijmen zijn op basis van medisch acrylaat, getest op allergieën en latexvrij en als enige dus niet schadelijk voor je ogen. Na twee uur zijn ze al waterproof.” Spa beleving “Ontspanning vind ik even belangrijk als huidverbetering. Na alle hi-tech gezichtsbehandelingen eindig ik dan ook met een korte gezichtsmassage en warme handdoeken. Daarbij krijg je volop persoonlijke aandacht. Als je wilt, kun je je hier 3 uur lang in de watten laten leggen voor een echte spa beleving!”

In de maanden december en januari kun je bij Lys Danique deelnemen aan een kennismakingsactie. Je ontvangt 15% korting op alle losse behandelingen en kuren. Kom langs of bel voor een afspaak!

Torenlaan 12 Blaricum 06-24304454 info@lysdanique.nl www.lysdanique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).