bruisende zaken

Dansstudio Studio 13

Dansstudio Studio 13

01-12-2018

Dansles met veel persoonlijke aandacht en waar plezier voorop staat, dat is waar dansstudio 13 voor staat. Tijdens de individueel gerichte danslessen kennen onze dansdocenten Arja en Tanja iedereen bij naam.

Zowel voor je zoon of dochter als voor jezelf zijn er veel leuke lessen. Van Klassiek ballet tot Hiphop en van Streetdance tot intensieve Zumba-lessen waarbij aan de conditie wordt gewerkt

Wij bieden tijdelijk de eerste 4 lessen aan voor €10! Probeer verschillende stijlen uit en ontdek wat het beste bij jou of je kind aansluit. Is je ballerina of streetdancer nog te klein voor de reguliere danslessen? Wij bieden peuter- en kleuterdans aan, waarbij de allerkleinste onder begeleiding de dansbewegingen leren

Dansstudio 13 is gevestigd aan de Hilversumse Havenstraat 13A en is onderdeel van Sportinstituut De Winter Sport

Facebook.com/dewintersportstudio13 Dansstudio 13

LEUKE LESSEN VOOR JONG EN OUD

Dansstudio 13 | Havenstraat 13A Hilversum | 035 7725717 | info@dansstudio13.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).