column

Maak jij ook je goede voornemens in 2019 waar?

Maak jij ook je goede voornemens in 2019 waar?

01-01-2019

Een gezond en prachtig lichaam dat bij je past!

Wij kunnen je zeker helpen met goede en snelle resultaten... Wil je meer informatie, een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Dan kun je terecht bij Miracle House.

Je bent hier aan het juiste adres wanneer je wilt afslanken, met of zonder dieet! We coachen je met behulp van het 3Care concept.

Daarnaast kun je hier ook terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen die niet-chirurgisch, pijnloos en onschadelijk zijn. Wil je gifstoffen kwijt en detoxen? Dan is de Universal contour wrap de juiste keuze. Wil je je stofwisseling een boost geven en overtollig vocht kwijtraken? Dan is Linfopress de perfecte behandeling voor je.

Wil je juist vet kwijt op de moeilijke plaatsen, dan hebben we Lipolaser-, Infrarood spierstimulatie-en Radiofrequentiebehandelingen als krachtige middelen om je te helpen.

Jij bent van harte welkom!
Zeker met onze januari-acties:
Linfopress kennismakings-behandeling i.p.v. € 39,95 nu € 25,-!
Adipolight kennismakingsbehandeling i.p.v. € 65,- nu € 45,-!

Rading 158, Loosdrecht 06-22 88 72 20

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi