bruisende zaken

Voetreflexologie effect op zowel lichaam als geest

Voetreflexologie effect op zowel lichaam als geest

01-01-2019

Voeten zeggen veel over hoe mensen in het leven staan. Voetreflexologie heeft me ervan bewust gemaakt dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als de spanning in het lichaam afneemt, komt de psyche ook tot rust en andersom.

80% van onze lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door stress!
Door het masseren van reflexzones op de voeten wordt de doorstroming van bloed, lymfe, energie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en bevorderd.

Hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Hierdoor:
• Kan het lichaam zich ontspannen en de spieren komen tot rust. Via de voeten wordt er veel spanning afgevoerd
• Kunnen stijfheid en stramheid in de ochtend verminderen of verdwijnen. Als organen beter doorbloed raken gaan ze ook beter functioneren, hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen.
• Voel je je fitter en vitaler
• Kan de geest tot rust komen.
• Wordt de energiebalans in het lichaam hersteld.

Dit leidt tot meer vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Voetreflexmassage kan ingezet worden en verlichting brengen bij verschillende soorten klachten.
Ook heeft voetreflexologie een ontgiftende werking waardoor het het proces van afvallen zal bevorderen (niet slecht zo net na de feestdagen!) Voetreflexologie kan tevens heel goed ingezet worden om klachten en ziekten te voorkomen. Voorkomen is beter en sneller dan genezen.

In haar behandelingen werkt Katja met de reflexpunten en zones op de voeten en masseert zij ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en mogelijk de rug en het hoofd. Hierdoor zijn de behandelingen bijzonder effectief.

Voor wie zijn de behandelingen?
In haar praktijk behandelt Katja zowel kinderen alsook volwassenen. Voor ieder mens is het fijn om aangeraakt te worden en voetreflexologie bevordert genezing, werkt ontspannend en vitaliserend.

Voetreflexologie is vanwege de goede resultaten volop in de belangstelling gekomen. Het is een totaal geneeswijze, die niet alleen gericht is op een ziekteverschijnsel of op een ziek orgaan, maar op de totale mens.

Voetreflexologie laat jouw energie stromen

06 - 13 47 77 29 | voetreflexologieblaricum@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).