column

Weg met je to-do lijst!

Weg met je to-do lijst!

01-01-2019

In het nieuwe jaar wil ik het helemaal anders aanpakken! Ik ga meer tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden. Niet teveel bezig zijn met Facebook of Instagram. Meer genieten van de kleine dingen. Nieuwe mensen leren kennen. Mij niet meer zo druk maken over van alles en nog wat...

De maand januari vind ik altijd een heerlijke maand. De drukke feestdagen zijn achter de rug en het lijkt of de wereld even in een ruststand is gekomen. Ik maak plannen voor dit nieuwe jaar. Grote plannen waar ik ook best gespannen voor ben, maar wat mij ook zeer veel energie geeft. Zoals mijn nieuwe programma om vrouwen in de overgang te gaan begeleiden. Een periode die voor sommige vrouwen best heftig kan zijn. Deze vrouwen mag ik helpen om de overgang met meer ontspanning en vitaliteit door te komen.

Tsja, dan heb je dat woord weer ontspanning. Het blijft lastig. We hebben er allemaal in zekere mate moeite mee. Ook ik zou willen dat de dagen soms langer zijn. Want jeetje, ik heb best wel veel te doen. Mijn programma introduceren, een lezing maken een workshop gaan opzetten.

Oef, de gedachtes aan wat ik wil doen, bezorgen mij stress. Dus dat moet veranderen. Ik ga het dit jaar echt anders doen. Ik gooi mijn to-do lijst uit het raam en start mijn dag met het opschrijven van 2 dingen die ik graag die dag wil doen. Voor de rest laat ik mij verrassen.

Laat je verrassen in 2019!

Praktijk voor Westerse en Oosterse therapie Petra van der Schagt Rigelstraat 5 Hilversum 06-30504658 | petra@innerlijkestap.nl www.innerlijkestap.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula