column

Zwemles is leuk bij De WinterSport

Zwemles is leuk bij De WinterSport

01-01-2019

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van groot belang. Dit blijkt ook maar weer uit het onderzoek van het Mulier Instituut.

Wij als grootste zwemlesaanbieder van het Gooi – De Winter Sport – is daarom van groot maatschappelijk belang voor de regio.
Er zwemmen meer dan 650 leerlingen bij ons in ’T Gooische Bad. Wij verzorgen 7 dagen per week zwemlessen in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Kan je een keer niet op de vaste lesdag/tijd, geen probleem! Meld de les af en plan op een ander moment de les in, zo gaat er nooit een zwemles verloren.

Ieder weekend is het feest wanneer tussen de 20 en 30 kinderen op zaterdag- en zondagmiddag afzwemmen. Kinderen hoeven bij ons nooit lang te wachten tot ze kunnen afzwemmen door de wekelijkse afzwemmogelijkheid. In de 3 maanden dat het ’T Gooische Bad draait, hebben ruim 250 kinderen hun zwemdiploma hier behaald.

De leukste quotes van de ouders en kinderen!

“Juf, ik kan het nog niet zo goed maar van proberen kan je leren, als je heel veel leert hoef je niet meer te proberen”. (6 jaar oud)

“Mijn dochter durfde niet onder de douche voordat ze aan zwemles begon, nu wilt ze zwemjuffie worden!” (5,5 jaar oud)

“Adequate begeleiding, ruime mogelijkheden in zwemlestijden, persoonlijk contact en denken mee indien gewenst”.

“Ben ontzettend tevreden over de zwemlessen bij jullie. Mijn zoontje, erg verlegen, voelt zich met de week zekerder en vindt de zwemlessen door jullie aandacht echt leuk worden. Zoals het hoor te zijn! Complimenten voor jullie! Als hij even niet wil of durft nemen jullie voldoende tijd voor hem. Ook bij andere kindjes zie ik wanneer ze moeite hebben er door jullie vaak op een heel leuke en speelse manier toch over de streep worden getrokken. En dan 9 van de 10 keer met een lach! Top!”

Fransiscusweg 229 Hilversum | 035-77 25 717 | info@dewintersport.nl | www.dewintersport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen