bruisende zaken

Voel je thuis!

Voel je thuis!

01-01-2019

Bazs heeft eind november een metamorfose ondergaan. Na een kleine verbouwing en wat aanpassingen hier en daar, zijn het restaurant, de winkel en de bar op de Hilversumse Havenstraat niet meer te ontwijken.

Vers belegde broodjes bij Bazs Bites Voor de lunch kun je voortaan naar de winkel: Bazs Bites (Havenstraat 15). Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij vanaf 10:00 uur geopend. Met een ruim assortiment aan wijnen, kazen, maaltijden en andere delicatessen bieden wij al het lekkers voor thuis.
Van 10:00 t/m 16:00 uur verzorgen wij vers belegde broodjes die in de winkel gegeten kunnen worden onder het genot van een heerlijk drankje.

Restaurant Bazs als een warm thuis
Het diner voelt in ons totaal gerestylde Restaurant Bazs (Havenstraat 13) van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:00 uur als een warm thuis. Met een uitgebreide kaart is er voor iedereen een ruime keus.

Proef de huiselijke sfeer in Bar Bazs
Voor borrel en gezelligheid heeft Bar Bazs (Havenstraat 15A) de gezellige huiselijke sfeer die jij zoekt.
We zijn open van dinsdag t/m zondag. De plek voor drankjes, spelletjes, sportwedstrijden, groepen, pubquizen en livemuziek. Oftewel Bar Bazs is dé gezelligheidsplek voor jou.

Alle informatie vind je op onze website: www.bazs.nl

Bazs | Havenstraat 13 (restaurant), 15 (winkel), 15a (bar) Hilversum 035-6313003 | info@bazs.nl | www.bazs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).