column

't Gooische Bad  voor jong en oud!

't Gooische Bad voor jong en oud!

01-02-2019

Door het geven van zwemles in kleine groepen is er bij De Winter Sport veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert je kind, makkelijker, technisch beter en sneller zwemmen. Bij Sportinstituut De Winter Sport is het al jaren bekend, dat de kinderen er met veel plezier naar toe gaan. 97% van onze klanten beoordeelt ons met een cijfer tussen de 7 & 10! Naast de reguliere zwemlessen kunt u bij De Winter Sport ook terecht voor andere aqua-activiteiten.

50-Fit
Blijf op een ontspannende, gezellige, maar toch actieve manier in beweging! In heerlijk verwarmd water van 32 graden, samen met andere senioren, zwemmen onder begeleiding van een zwemonderwijzer. Binnen de lessen zal naast het doen van gezamenlijke activiteiten, ruimte gecreëerd worden voor vrij zwemmen.

Hydrotherapie
In ’T Gooische Bad is het ook mogelijk om fysiotherapie, ook wel hydrotherapie genoemd, te volgen onder begeleiding van een bevoegd zwemonderwijzer en fysiotherapeut. In het verwarmde water van maar liefst 32 graden kunnen spierontspannende oefeningen worden gedaan. Uit verschillende onderzoeken binnen de fysiotherapie is gebleken dat therapie in het water een positief effect heeft op de gezondheid. Hydrotherapie is geschikt voor jong en oud, voor chronische klachten of om te revalideren.

Aqua Bootcamp
Tijdens de Aqua Bootcamp wordt eigenlijk hetzelfde gedaan als tijdens de Outdoor Bootcamp. Het verschil is alleen dat er niet gewisseld wordt van locatie, maar dat alle lessen plaats vinden in ’T Gooische Bad! Ook voelen de oefeningen die in het water worden uitgevoerd meer ontspannen. Maar reken er tijdens Aqua Bootcamp ook op dat er op de kant oefeningen gedaan worden…! Er wordt gewerkt aan het uithoudingvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid.

Zwemmen voor zwangere vrouwen
Zwemmen tijdens je zwangerschap, in verwarmd water van 32 graden, kan heel prettig zijn. Door het water voel je namelijk even niet dat je zwanger bent; het water ondersteunt je lichaam en je zwangere buik, waardoor je je bijna gewichtsloos voelt. Het is belangrijk om je conditie op peil te houden, zeker ook tijdens je zwangerschap. Een goede conditie kan een voordeel zijn tijdens de bevalling. Zwemmen kan je helpen om fit en energiek je zwangerschap te doorlopen.

Kijk voor meer informatie aangaande onze aqua actieve sportactiviteiten op www.dewintersport.nl of bel naar 035-7725717. Tot ziens!

Fransiscusweg 229 Hilversum | 035-77 25 717 | info@dewintersport.nl | www.dewintersport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula