bruisende zaken

Dé gezelligste zaak van Hilversum

Dé gezelligste zaak van Hilversum

01-02-2019

Bar Bazs, aan de rand van het Hilversumse centrum, is de gezelligste plek om ’s avonds in huiselijke sfeer te genieten met vrienden en familie van heerlijke hapjes en drankjes. Naast de diverse lekkere hapjes en diversiteit aan dranken biedt Bar Bazs een onmisbaar concept; gezelschapsspelletjes in alle soorten en maten.

 

Activiteiten
Bar Bazs presenteert iedere maand een nieuwe kalender met tal van gezellige activiteiten en aanbiedingen. Van vrijdagmiddagborrel tot samen voetbal kijken op groot scherm. En van Formule 1 tot spelletjesavonden, bij Bar Bazs ben je aan het goede adres.

Spelavonden
Er worden thema-avonden georganiseerd zoals bijvoorbeeld de Hollandse spelletjesavond. Hou je meer van tijdsdruk, doe dan mee aan één van de 30 seconds spelletjesavonden. Kom gezellig genieten van onze lekkere hapjes tijden een high-wine. Naast al deze activiteiten is er de maandelijks terugkerende Bar Bazs Pub-Quiz, een ware trekpleister in het Gooi.

Feestjes
Ook voor het vieren van een feestelijke gelegenheid is Bar Bazs de perfecte locatie. Vraag naar de mogelijkheden voor het (gedeeltelijk) afhuren de bar en/of restaurant en vier je besloten feestje onder het genot van een hapje en drankje bij Bazs. Je hebt dan alle faciliteiten tot je beschikking en hoef je je nergens meer druk om te maken.

Kom naar Bar Bazs en ervaar het warme bad zelf. Dinsdag tot en met donderdag zijn we vanaf 17.00 geopend, op vrijdag tot en met zondag vanaf 16.00.

Onze activiteitenkalender voor februari en overige contactinformatie vind je op onze website: www.bazs.nl

Havenstraat 13 (restaurant), 15 (winkel), 15a (bar) Hilversum 035-6313003 | info@bazs.nl | www.bazs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula