column

Kidsmix!

Kidsmix!

01-02-2019

Wederom een geheel nieuw jaarprogramma voor kinderen bij Van Hellemond Sport voor 2019! We hebben het KidsMIX programma van 2018 met succes afgesloten en ons team staat weer te popelen om te starten met kidsYoga aan het begin van 2019!

Kinderen houden van variatie en uitdaging. Daarom heeft Van Hellemond Sport KidsMIX ontwikkeld. Het geeft kinderen kracht, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen, waardoor ze zichzelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Een leuk gevarieerd jaarprogramma waar alle kinderen aan mee kunnen doen!

Tijdens dit jaarprogramma maak je kennis met verschillende sporten: Yoga, Zelfverdediging, Bootcamp en Dans.

De lessen worden aangepast aan de belevingswereld van de kinderen.

De trainers merkten tijdens het lesgeven dat kinderen van nu steeds meer uitgedaagd moeten worden en veel prikkels van buitenaf (zoals van social media) krijgen. Daarom integreert de sportschool ook yoga en mindfulness in het programma. Verbetering van de coördinatie, kracht, conditie en flexibiliteit. En dat alles natuurlijk onder professionele begeleiding: Ruben is onder andere wereldkampioen Jiu Jitsu, Benaissa is gespecialiseerd in kickboksen en geeft met passie veel uren jeugdlessen, Michael is een sportinstructeur met uitgediepte kennis in beweging en fysieke belasting met ons eigen lijf. En Sofie geeft al jaar en dag danslessen met een diversiteit voor jongens en meisjes door lessen te combineren met hip/hop, jazz ballet en breakdancen. Esther trapt af met kinderyoga. Zij werkt al heel lang met kinderen in de creatieve sector, met zowel muziek als yoga. Stuk voor stuk aanwinsten voor Van Hellemond Sport en voor de fysieke uitdaging en welzijn van uw kinderen.

Dinsdag 16.00-16.45 uur tot 8 jaar Dinsdag 16.45-17.30 uur 9-13 jaar

Vestiging Hilversum Zuid Johan de Wittstraat 40 Hilversum 035 621 7359 www.hellemond.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).