bruisende zaken

Zwemles met veel persoonlijke aandacht

Zwemles met veel persoonlijke aandacht

01-07-2019

Dat kan bij sportinstituut de Winter Sport. Ons zwembad, ‘T Gooische Bad is gelegen aan de Franciscusweg 229 in Hilversum. Wij zijn 7 dagen per week geopend en vanaf 3,5 jaar kan jouw zoon of dochter al een vrijblijvende proefles bij ons volgen. Dus twijfel niet langer en schrijf je nu in via de www.wintersport.nl/inschrijven, zodat hij of zij deze week nog kan beginnen.

Waarom kies je voor de Winter Sport?
Bij ons kan je kind direct beginnen, want we hebben geen wachtlijst. Instromen is op elk niveau mogelijk. We geven les in kleine groepen, zodat we ieder kind veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Elk kind heeft een eigen leskaart, hierdoor kunnen we goed in de gaten houden op welk niveau een kind zit en waaraan gewerkt moet worden. Is je kind toe aan afzwemmen? Dit kan bij De Winter Sport ieder weekend.

Onze enthousiaste zweminstructeurs geven les in het water (32 graden) voor het beste contact met jouw kind. Naast het ABC-diploma geven wij ook DEF zwemlessen. Ook bieden wij Aqua Sportief lessen aan, zoals: baby/peuterzwemmen en nog veel meer.

Aquafun
Wil je kind in het water op een leuke en spelende manier bezig zijn? Bij Aquafun doe je spelletjes in het water en maak je kennis met verschillende zwemgerelateerde sporten, zoals waterpolo, reddingszwemmen en snorkelen in spelvorm.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.dewintersport.nl

Begin deze week nog!

Fransiscusweg 229 Hilversum | 035-77 25 717 | info@dewintersport.nl | www.dewintersport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).