column

Zin in een rijkelijk belegd broodje van di-verse  mediterraanse producten?

Zin in een rijkelijk belegd broodje van di-verse mediterraanse producten?

01-07-2019

In de winkel hebben we een uitgebreid assortiment met veel zelfgemaakte producten, zoals onze rucola tapenade, maar ook mooie kazen, heerlijke huisgemaakte maaltijden en zorgvuldige geselecteerde wijnen. Onze winkel is de plek om tijdens de lunch te genieten van een vers en rijkelijk belegd broodje.

Stel je eigen broodje samen In de vernieuwde Bazs Bites is een gezellig plekje gecreëerd waar je kunt genieten van een heerlijke lunch. Bekijk onze broodjeskaart of stel zelf je eigen broodje samen wanneer jouw favoriete broodje er niet tussen staat.

Begin je al te watertanden van een rijkelijk belegd ‘broodje warme kippendij met guacomole en pompoenpitten’ met een frisse thee van ‘munt & gember’ of kies je liever voor ons ‘Polarbröd rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas’ met een verse thee van ‘sinaasappel & kurkuma’? Wij hebben een ruime keuze: beleg van heerlijke kazen, tapenade’s of vleeswaren tot heerlijke jam. Kies daarbij een heerlijk vers drankje en eet smakelijk! Bazs is er voor alle momenten van de dag Kom ook eens eten in ons gezellige restaurant en kies uit onze uitgebreide kaart of geniet van een heerlijk drankje in onze Bar Bazs. In de gezelligste bar van Hilversum vinden vele activiteiten plaats, zoals spelletjescompetities, karaoke-avond en pubquizzen. Neem een kijkje op https://bazs.nl/bar voor onze activiteitenkalender, volg onze socialmediakanalen of kom langs op de Havenstraat.

De lunch bij Bazs Bites kan ook gereserveerd worden, zowel zakelijk als particulier. Kom langs of mail naar info@bazs.nl

Bazs | Havenstraat 13 (restaurant), 15 (winkel), 15a (bar) Hilversum 035-6313003 | info@bazs.nl | www.bazs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).