bruisende zaken

Ultherapie, voor een mooie, gladde en strakke huid

Ultherapie, voor een mooie, gladde en strakke huid

01-03-2019

Wil je graag strakker in je vel zitten, maar schrikt het idee van injecties je af? Dan is de nieuwe ultherapie iets voor jou. Met deze behandeling verjongt je huid zonder te snijden of naalden te gebruiken. Huidveroudering verraadt meedogenloos je leeftijd. Je hals, wangen en wenkbrauwen worden slapper en je lijkt daardoor veel ouder dan jij je voelt. Met ultherapie ziet je huid er weer steviger uit waardoor je weer wat jaartjes jonger lijkt.

Ervaren cosmetisch arts Natuurlijk resultaat Gratis consultgesprek Eerlijk advies

Ultherapie, zo werkt het Met het klimmen der jaren neemt onze collageen-productie af. Collageen zorgt voor stevig weefsel. Met ultrasoon geluid stimuleren we dit weefsel zodat het weer stevig wordt. Ultrasoon geluid is veilig, betrouwbaar en pijnloos. Het wordt al jaren gebruikt voor het maken van echo’s. André plaatst een applicator op je huid en via een beeldscherm bepaalt hij precies waar de ultrasone energie naartoe moet. De aanmaak en het reorganiseren van collageen wordt gestimuleerd. Omdat het geluid zich op de diepe lagen in de huid richt, wordt de oppervlakte van je huid niet beschadigd. Al na 1 behandeling zie je verbetering en na 2-3 maanden is het effect maximaal.

Behandelingen
Bij Dokter André kun je terecht voor de volgende behandelingen:
• Fillers
• Botox
• Draadjeslift
• Ultherapie
• Lippen

Wil je meer weten?
Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. Ik heb alle tijd en aandacht voor jouw wensen. Samen bespreken welke behandeling het beste bij je past. Je zit nergens aan vast, want jouw wensen staan voorop.

Afspraken via de website: www.dokterandre.nl of telefonisch 035 8200426

Veluwezoom 5 Almere | Haardstedelaan 3 Huizen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).